Molimo pričekajte

O nama

Tko smo mi?

Započeli smo s radom prije gotovo 25 godina kao obiteljska tvrtka koja svoje poslovanje bazira na veleprodaji čarapa, muških, ženskih i dječjih, većinom talijanskih i hrvatskih brandova CALZE BC, PICCINELLI CALZE, R&S SOCKS DIZAJN, a veliki dio čini ekskluzivna prodaja i distribucija kvalitetnih talijanskih ženskih čarapa SARAH BORGHI.

U samom početku tvrtka posluje na istarskom i riječkom području, ali ubrzo se prodaja širi i na ostale dijelove Hrvatske tako da tvrtka danas prodaje i distribuira svoje proizvode na području cijele Hrvatske, od Istre do Slavonije i od Međimurja do krajnjeg juga Dalmacije.

Kako se širilo tržište, tako se javljala i potreba za širenjem asortimana proizvoda pa tako danas svojim kupcima možemo, osim čarapa, ponuditi i kvalitetno i udobno donje rublje poznatih europskih brandova COTONELLA, SieLEI, LORMAR, ARIS, SELENE i druge, kao i odabrane modne kolekcije koje oduševljavaju kupce širom Hrvatske.

Tvrtka svoje poslovanje temelji na konstantnoj komunikaciji sa svojim kupcima te pažljivom osluškivanju njihovih želja i potreba što stvara uzajamno povjerenje i zadovoljstvo u radu.

Iz svega navedenog proizašla je i EUFORIA Oh!line shop za rublje i Co. da kupcima ponudi pomno izabrane proizvode vrhunske kvalitete i udobnosti uz odlične cijene.