Molimo pričekajte

Česta pitanja

Za kupovanje na našoj web trgovini ne morate otvarati korisnički račun.

Možete ovim načinima plaćanja:

  • pouzećem - plaćanje gotovinom pri preuzimanju,
  • putem opće uplatnice ili Internet bankarstvom,
  • putem kreditnih i debitnih kartica.

  Platni servis WSPay garantira 100 % sigurnu online kupnju.

  Kod posljednja dva načina plaćanja, molimo da uplatu izvršite u roku od 48 sati od naručivanja zbog rezervacije proizvoda koje ste naručili.

  • Zagrebačka banka: Maestro, MasterCard, Visa
  • Privredna banka Zagreb : Maestro, Visa
  • Erste&Steiermärkische Bank: Maestro, Visa, Diners

  Podatke za uplatu naći ćete u e-mailu kojim se potvrđuje primitak vaše narudžbe. Broj računa za uplatu je HR4724020061500093609, za poziv na broj upišite broj narudžbe. Ako niste sigurni koje podatke treba prilikom uplate unijeti obratite se našoj korisničkoj podršci na [email protected] ili na telefonski broj 091 1560 560.

  Prilikom neuspješnog plaćanja karticom bit ćete preusmjereni na ponovno plaćanje, možete pokušati ponovno ili izabrati drugi način plaćanja. Ako niste sigurni da je vaše plaćanje bilo uspješno nazovite našu korisničku podršku na tel. broj 091 1560 560.

  U našoj trgovini imate zakonski rok od 14 dana za vraćanje artikala bez navođenja razloga. Ispunite Obrazac za jednostrani raskid ugovora i pošaljite nam ga na e-mail adresu [email protected].

  Pričekajte da odgovorimo na vašu poruku i odobrimo povrat artikala pa ih nakon toga, zajedno s priloženom ispunjenom dokumentacijom, pošaljite na adresu:

  Svitanje d.o.o.

  (za webshop)
  Zgrablići 20
  52000 Pazin

  Ako ste narudžbu platili karticom, novac će vam se vratiti na isti način. U slučaju da payment gateway iz bilo kojeg razloga odbije povrat novca, prodavatelj će od kupca zatražiti broj računa na koji će povrat biti obavljen. U ostalim slučajevima, molimo navedite samo svoj osobni broj tekućeg računa za povrat novca.

  Trošak slanja pošiljke na našu adresu snosi kupac.

  Da, možete. U Obrascu samo navedite koje proizvode vraćate.

  Novac vraćamo do 14 radnih dana od dostave vraćene robe na našu adresu.

  Zamjena neodgovarajućeg proizvoda vrši se na isti način kao i povrat. Nakon što zaprimimo i pregledamo proizvod, vraćamo novac. Za odgovarajući proizvod napravite novu narudžbu. Trošak dostave snosi kupac.

  Sukladno čl. 79. iz stavka 1, točka 5. Zakona o zaštiti potrošača, isključuje se pravo na jednostrani raskid ugovora za kupnju artikala iz asortimana donjeg rublja, iz zdravstvenih i higijenskih razloga, a zbog same prirode navedene robe te nije dozvoljena zamjena iste, osim u slučaju kada artikli nisu isprobavani, odnosno nisu vađeni iz zaštitne folije.

  Ukoliko ste otvorili proizvod i on ima vidna oštećenja koja su nastala prilikom dostave, kontaktirajte vozača koji vas je obavijestio porukom/pozivom o dostavi ili nazovite nas na 091 1560 560. Proizvod ćemo vam zamijeniti u što kraćem roku na naš trošak.

  Svi se proizvodi prije slanja pregledavaju, ali ako ipak dobijete proizvod s greškom, odmah nas kontaktirajte putem navedenog telefonskog broja ili na e-mail adresu da se dogovorimo oko preuzimanja istog te slanja zamjenskog proizvoda. Troškove zamjene reklamacijskog proizvoda snosi prodavatelj.

  • Dostava za sva mjesta diljem Hrvatske iznosi 4,99 EUR.
  • Za iznose narudžbe iznad 39,99 EUR dostava je besplatna.

  Rok isporuke je 2-8 radnih dana. Rok isporuke može biti duži ako se dostava vrši na područja otoka i područja s posebnim režimom dostave te u iznimnim situacijama na koja nemamo utjecaj te Vas unaprijed molimo i zahvaljujemo na razumijevanju.

  Dostavna služba će Vas pravovremeno obavijestiti porukom ili pozivom.

  Ne dostavljamo na sljedeća otočna mjesta:

  Babino Polje, Mljet
  Božava, Dugi Otok
  Brbinj, Dugi Otok
  Drvenik Veliki, Drvenik Veli
  Goveđari, Mljet
  Grohote, Šolta
  Ilovik, Ilovik
  Ist, Ist
  Kaprije, Kaprije
  Koločep, Koločep
  Lastovo, Lastovo
  Lopud, Lopud
  Maranovići, Mljet
  Molat, Molat
  Olib, Olib
  Premuda, Premuda
  Prvić Luka, Prvić
  Prvić Šepurine, Prvić
  Rava, Rava
  Sali, Sali
  Sestrunj, Sestrunj
  Silba, Silba
  Stomorska, Šolta
  Susak, Susak
  Šipanjska luka, Šipanj
  Ubli, Lastovo
  Unije, Unije
  Veli Iž, Veli Iž
  Veli Rat, Dugi Otok
  Zlarin, Zlarin
  Žirje, Žirje
  Žman, Dugi Otok

  Radno vrijeme korisničke podrške je:

  • za telefonske pozive od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati
  • u ostalo vrijeme pošaljite nam e-mail

  091 1560 560